Cursussen

Cursussen 

Een zwangerschap brengt een periode van veel veranderingen met zich mee. Een goede voorbereiding geeft je een beeld van wat je mag en kunt gaan verwachten in deze periode.

Ben je er al over uit welke voeding jij je kindje gaat geven? Met de juiste informatie kun je een keuze maken die bij je past. Het borstvoedingscentrum kan je daarin ondersteunen doormiddel van realistische en praktische cursussen.

Binnen het borstvoedingscentrum worden er in klein groepsverband, maar ook op individueel niveau borstvoedingscursussen aangeboden. Tijdens de borstvoedingscursussen wordt op een interactieve manier in gegaan op zowel de theoretische, als praktische informatie. Maar ook je eigen inbreng is van groot belang, met jullie vragen/verwachtingen en behoeften wordt de borstvoedingscursus grotendeels gevormd. Hiermee wordt de cursus net iets persoonlijker en beter bruikbaar in je eigen situatie.

Soms is het vanwege gezondheidsredenen of persoonlijke redenen prettiger om een cursus in je eigen omgeving te kunnen volgen. Dat kan, de borstvoedingscursus wordt ook in privé vorm aangeboden. Dat houdt in dat de volledige cursus (inclusief cursusmateriaal, praktijkoefeningen + cursusbenodigdheden) bij jou thuis wordt verzorgd. Op en top persoonlijk, specifiek toegepast op jouw situatie.

Mocht je vragen hebben over de cursussen of op zoek zijn naar een privé cursus, neem dan gerust contact op.