Bereikbaarheid en tarieven

Bereikbaarheid

Het borstvoedingscentrum is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Het borstvoedingscentrum is te bereiken op het telefoonnummer: +31 (0) 629550280.

Bel je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08:00 uur en 20:00 uur en wordt er niet direct opgenomen? Spreek dan de voicemail in en je wordt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 6 uur teruggebeld. 

Bel je buiten 08:00 uur en 20:00 uur om, op woensdag of in het weekend en wordt er niet direct opgenomen? Spreek dan de voicemail in en je wordt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur teruggebeld. 

Let op: wanneer je wilt worden teruggebeld, spreek dan de voicemail in. Wanneer de voicemail niet wordt ingesproken, is het helaas niet mogelijk om teruggebeld te worden.

Per mail is het borstvoedingscentrum bereikbaar via: info@borstvoedingscentrumdenbosch.nl of via het contactformulier onder het kopje contact. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Let op, soms komt de email bij je ongewenste emails of in je SPAM-box terecht, hou deze ook even in de gaten.

Werkgebied: 

Het borstvoedingscentrum Den Bosch is werkzaam in Noord-Brabant, regio ‘s-Hertogenbosch en een straal van 40 km daar om heen. Denkend aan plaatsen als; Den Bosch, Vlijmen, Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Boxtel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Rosmalen, Berlicum, Nuland & Vinkel. Mocht je buiten een straal van 40 km wonen, neem dan even contact op om naar de mogelijkheden te kijken.

Tarieven: 

Vaak wordt lactatiekundige zorg gedeeltelijk of in zijn geheel vergoed door je zorgverzekering. Bekijk hiervoor je eigen polisvoorwaarden. 

Thuisconsult : € 125,-
– 1.5 uur *
– Zowel in de zwangerschap als na de bevalling
– Verduidelijking verkrijgen van de situatie door middel van vragen & observaties, vaststellen hulpvraag, plan opstellen met specifieke behoeften / wensen
– Rapportage van opgestelde plan
– Inclusief telefonische nazorg
– Inclusief reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten

* Zo nodig zullen er, in overleg, verlengingskosten in rekening worden gebracht bij verlenging van het consult. 

Herhalings-thuisconsult : 85,-
– 1 uur *
– Afgelopen periode bespreken, bepalen wat we nog kunnen aanpassen, plan aanpassen op specifieke behoeften / wensen
– Inclusief telefonische nazorg
– Inclusief reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten

* Zo nodig zullen er, in overleg, verlengingskosten in rekening worden gebracht bij verlenging van het consult. 

Telefonisch consult : €30,- 
– Eenmalig, < 20 minuten *
– Zowel in de zwangerschap, als na de bevalling
– Beantwoorden persoonlijke vragen
– Aan de hand van je vragen en situatie zal worden beoordeeld of een telefonisch consult mogelijk is en voldoende toereikend is.

* Zo nodig zullen er, in overleg, verlengingskosten in rekening worden gebracht bij verlenging van het consult. 

Mailconsult : €30,- 
– Eenmalig
– Zowel in de zwangerschap als na de bevalling
– Beantwoorden persoonlijke vragen
– Aan de hand van je vragen en situatie zal worden beoordeeld of een mailconsult mogelijk is en voldoende toereikend is.

Betalingen:
– De kosten voor een thuisconsult kunnen ter plekke contant worden voldaan of achteraf worden overgemaakt.
– De kosten voor een telefonisch- of mailconsult kunnen achteraf worden overgemaakt.
– De kosten dienen binnen 7 dagen na factuurdatum te worden voldaan.
– Nadat de kosten zijn voldaan, wordt de factuur per mail digitaal toegestuurd om in te kunnen dienen bij je zorgverzekering.
– Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak of bij geen annulering, worden de totale consultkosten in rekening gebracht.

Ben je op zoek naar lactatiekundige hulp? Neem dan even contact op, zodat er kan worden bekeken wat de meest passende mogelijkheden zijn.

Belangrijke mededeling COVID-19/coronavirus:

In verband met het COVID-19/coronavirus gelden er vanuit het RIVM en het kabinet een aantal adviezen. Uiteraard wil ik tijdens mijn werkzaamheden preventief zorg dragen voor zo min mogelijke verspreiding van het virus, om zo zorg te dragen voor onszelf, onze kinderen en anderen. Ik hou de adviezen nauwlettend in de gaten en ik zal mijn werkwijze daarin zo nodig aanpassen. 

Wat betekenen de adviezen voor de lactatiekundige consulten?
Op dit moment zal ik per situatie bekijken en overleggen of een videoconsult volstaat of dat een thuisconsult toch passender is. Dit omdat de 1.5 meter afstand voor jou/jullie en mij tijdens het thuisconsult niet volledig kan worden gewaarborgd. Wanneer een videoconsult volstaat of beter past, zal het consult in een afgeschermde digitale omgeving plaatsvinden. In deze omgeving kunnen we een beeldverbinding opzetten, waarbij we elkaar kunnen zien en horen. Mocht een thuisconsult passender zijn, zal ik zoveel mogelijk de 1.5 meter afstand proberen te waarborgen. Op de momenten dat dit niet haalbaar is, zal ik een mondkapje en handschoenen dragen. Daarnaast zal ik mogelijk vaker dan gebruikelijk mijn handen wassen/desinfecteren. Uiteraard blijven telefonische consulten en mailconsulten ook mogelijk.